mandag 27. februar 2017

Lampeskjermer i glass ønskes kjøpt!
Under oppussing av Lia er glassene blitt ødelagte, og jeg er på jakt etter nye. Noen som har noen liggende på loftet som jeg kan kjøpe?
Uflaks, sønnen er ansvarlig for den lille - og snekkeren den store!
Diamterene er 29,7 og 32,4 cm6 kommentarer:

 1. Hvis det ikke er muligt at finde et par nye glasskærme i Norge, så må du give mig besked, jeg tror at de kan skaffes i Odense. Jeg skal til Norge i Juli og kan evt. medbringe hvis de kan købes her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tilbudet om å kjøpe glasskjermer i Odense. Jeg vet at jeg kan få bestilt nye, fra Karlskrona via norsk forhandler, men de koster mye mer enn gamle brukte. Og brukte har jeg ennå ikke klart å få tak i her.Kan du sjekke prisen på hva du må betale? Det haster ikke. Vi har tid til å vente...

   Slett
 2. Hei!
  Jeg har knust min jeg også, men den har jeg lappet sammen og bruker fortsatt.
  Men om du går inn på Finn.no og søker på lampeskjerm, kommer det opp noen i porselen. Kanskje noen av de kan passe?

  :-)


  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg satt i hele går og gikk gjennom både finn.no og mange brukt- og antikkbutikker uten å finne passende størrelser. Må nok være tålmodig!

   Slett
 3. Så synd! Dessverre, jeg kan ikke hjelpe. Men kommer jeg over noe, skal jeg gi beskjed. Det er en liten interessant butikk i Åsgårdstrand. Jeg skal snakke med dem. Hilsen Tove

  SvarSlett
 4. Så snill du er Tove, jeg har fått svar fra en mann i Porsgrunn. Han ber meg komme med et bud på den minste. Har noen et tips? Den største kan jeg få kjøpt ved Mora i Sverige. Skal besøke Carl Larssons og Anders Zorn sine hjem i Dalerna til sommeren, har jeg planlagt. Så vi får se hvordan handelen utspinner seg!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!