mandag 6. juni 2016

Ett år er gått siden

dette innlegget ble publisert og Este ble storesøster til Lillebror. Nå kan han gå, si hei og nei...
Lørdagsbarn er strevsomme og ærlige
Lørdagsbarn skal skjønnhet smykke

Gratulerer med ettårsdagen, kjekkasen.... 
og godt at du bor i nærheten, så vi får sett hverandre ofte og gitt Bestaklemmer!

LØRDAG
Lørdagsbarn er forfengelige. De er svært opptatt av mote, utseendet og status. De er representative og diplomatiske. Humøret svinger som regel ofte. Fremtidsutsikter: Lørdagsbarn blir gode designere, stylister og arkitekter. Kilde
Har han noe å slekte på? Framtida får se om han går i våre fotspor... kanskje han blir arkitekt .... Se morgendagens innlegg!

I Maria Angels Blomsterkalender er blomsten for 6. juni vanlig,enkel rosa nellik.
Folk født på 6. juni er fantasifulle, fornuftige og idealistiske. De er livlige mennesker, alltid fulle av energi, og med en enorm lyst til å nyte livet. 
Men de kan være humørsyke, bli for leie og flyktige. De er overfladiske mennesker som noen ganger setter merkelapper på folk... og de ser ut til å ignorere rådet om ikke å "dømme en bok etter coveret". En annen svakhet ved tvillingene er at de er lunefulle. Følelsene svinger ganske lett. De bør ha mer tillit i sine kunnskaper og ferdigheter, og vite nøyaktig hva de kan oppnå.
De liker god underholdning og å motta små og gjennomtenkte gaver som takk fra folk de har hjulpet.
De hater å ikke finne noen raske løsninger på sine problemer.

Barn født på 6. juni er omgjengelige og vittige og vet hvordan de skal oppføre seg i alle slags sosiale forhold.
De er diplomatiske mennesker, raske til å tilpasse seg alle slags situasjoner, og de er også veldig nysgjerrige, de vet at kunnskap er makt.
De er rett fram mennesker som verdsetter ærlighet, en god kommunikasjon og sosiale forbindelser.... og elsker å planlegge reiser.
Lykketall: 3, 8, 13, 15 og 23 
Onsdag er den heldigste dagen for de som er født i tegnet tvillingene. Onsdag symboliserer handel og kommunikasjon ved den romerske guden Merkur.

År med begivenheter og endringer er  21, 35, 42 og 49.
De som er født 6. juni beskrives som livlige og intelligente elskere. De vet hva de må satse på når det gjelder forhold. De er klar over hvor sjarmerende de er, og de kan forføre med noen få ord. De er alltid klar til å overraske noen med sine mange talenter, men det er vanskelig å få deres oppmerksomhet over en lengre periode. Det skal en enorm innsats til for å holde tritt med disse energiske elskerne.
Folk født på den sjette dagen i måneden dyrker fram kjærligheten gjennom sterke vennskap. De trenger tid til å bli skikkelig kjent med personer. De er veldig snille sjeler, og dette vil ikke forbli ubemerket av viktige personer rundt dem i livet. 

Gul som en farvetone, er symbolet på ungdom, lys og lykke. Farven er forbundet med kreativitet og intellektuell energi. 
Personer som har gul som farve er bestemte, intelligente og muntre, men de prøver å holde alt for seg selv uten å invitere mange andre inn i deres liv.
Andre farver er grønn og lilla.
Tallet 6 knyttes til ansvar, balanse, sympati og service. Personer født på denne dagen er uselviske og kreative. Med sin sterke intuisjon og visjon arbeider de for å endre livene til menneskene rundt seg. Bokstavene som svarer til 6 i numerologien er f, o, x og vibrasjonen er balanse. Dette tallet er styrt av planeten Venus.

De med bursdager i juni er romantiske, drømmende og optimistiske. Yrker som er egnet for disse, er forfatter, professor og psykolog. Juni har som representative symboler: rose og eik, Alexandrite og månestein som edelstener og gudinnen av familien i Romerriket. Juni som en måned i året, er styrt av nummer 6 i henhold til astrologiske betydninger. Seks i numerologien avslører påfyll og sikkerhet. Folk født i denne måneden er sjarmerende og relativt lette å ha med å gjøre. 
Litt forkorta tekst, kilde.
Var det noen som sa at de er lunefulle?


Og i drivhuset blomstrer kiwitreet med vakre, hvite blomster.
2 kommentarer:

 1. Fint innlegg.
  Først om den skjønne 1 åringen.
  Og alt om junibarn, artig.
  Dette må eg sjå meir på :)

  Nyt kvelden.

  SvarSlett
 2. Tiden går så fort, og disse barnebarna blir fort store. Takk for nok et fint innlegg. Jeg har også syntes at nummerologi er spennende.
  Hilsen Tove

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!