lørdag 2. april 2016

Sykkelturen det aldri ble noe av...
Etter å ha venta nærmere en time på personen med sykkelnøklene, ble vi leie og tok buss inn til Varadero. Her tok vi hestedrosje rundt for å se feriestedet til Fidel,og til slutt dro vi på stranda for å for få oss et bad i Atlanterhavet...
Ikke enhver cubaner unt å ha et feriested, og slett ikke noe som kan måle seg med presidentens!
Da vi kom til stranda, lurte jeg veldig på hvorfor så mange hadde kasta fra seg vannflasker overalt...
Det var ikke vannflasker som lå i sandet, men portugisiske krigsskip, farlige maneter! Lysten på å bade forsvant straks.Vi tok bussen tilbake , helt ut på den ytterste spissen av halvøya der marinaen er. 
Vi  hadde Atlanterhavet på venstre side og Det karibiske hav på høyre.Fra spissen tok vi beina fatt langs stranda tilbake til hotellet, en strekning på 1,5 mil! Det tok sin tid med badepauser og stopp for å nyte noe leskende. Her så vi heldigvis ingen "krigsskip"!
Det var den planlagte sykkelturen...

8 kommentarer:

 1. Great photos of your trip. That jellyfish would put me off swimming too. Fascinating creature to see out on the beach. The carriage ride must have been very pleasant and lovely to see the blooms. A very nice walk indeed! Thank you so much for sharing with Today's Flowers and I wish for you a very happy April!

  SvarSlett
 2. Å fy! Sånne krigsskip så vi heldigvis ikke.
  Fantastiske strander å vandre langs... Sukk!

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg enda mer lyst til å dra til Cuba, de strendene!

  SvarSlett
 4. Hei! Flott "sykkeltur", men de krigsskipene er noen skikkelige gledesdrepere :) Jeg har mer enn nok med brennmanetene ved kaien vår, de er ikke farlige men au som de brenner :) God helg!

  SvarSlett
 5. Hello, what a wonderful tour and photos from your Cuba trip! The beaches minus the jelly fish are beautiful. Love the pelicans. Thank you for linking up and sharing your post. Have a happy weekend!

  SvarSlett
 6. Wow what a wonderful adventure. Beautiful, beautiful scenes.

  SvarSlett
 7. Jeg svarte på ditt forrige blogginnlegg først, men nå ser jeg at dere fikk vært på stranda. Tror kanskje det ble bedre enn en sykkeltur?
  Fryktelige de manetene, og så mange! Men selve stranda er jo praktfull. Hilsen Tove

  SvarSlett
 8. Lovely post!
  Many thanks for participating in the Floral Friday Foto meme, I hope to see your entry in this week's edition also!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!