lørdag 16. april 2016

Hønsenetting er ikke pent!
Det er båndtvang, og hunden vår liker ikke å være i line - og vi liker ikke å stenge sommeren ute, så vi måtte gå til det skrittet å handle inn hønsenetting og stolper til gjerde. Dette kan vi ikke ha i åra framover, her må det bli litt mer pent hinder etter hvert. Kanskje en skigard?
 Disse fant jeg under noen busker i naboens have.... lyseblå skilla!6 kommentarer:

 1. Kanskje ikkje pent, men absolutt praktisk for hunden. Deilig å få gå laus.
  God helg !

  SvarSlett
 2. Det kan ga son sjarm - men kanskje ikke i så store mengder ;) Praktisk er uansett viktigst. Fin lørdagskveld til deg!

  SvarSlett
 3. Det kan ga son sjarm - men kanskje ikke i så store mengder ;) Praktisk er uansett viktigst. Fin lørdagskveld til deg!

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg syns ikke mine sauegjerder er noe videre fine jeg heller :) Men alternativet er å løpe etter sauer hele sommeren, og da blir valget enkelt :)) Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Men det er fint til dere får den skigarden da! Nydelige skilla. Du må nok få deg noen løker selv! :) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Vår hos dere ser jeg. Jeg går også for det praktiske med hønsenetting :-) Her er det 5 minus i dag, himmelen knallblå, fjellene skinnende hvite og skiene venter. God søndag!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!