lørdag 8. mars 2014

På kvinnedagen....


Fallen valkyrie reiser seg.

Art and life - Assignments på Facebook har en oppfordring i dag på kvinnedagen: en hyllest til kvinnen og deres styrke. Dette er mitt bidrag! Art and life - Assignments
And this is also my contrib to IF this week! The fallen Valkyrie/Valkyr stands up with a new spark!

 


De gamle kvinnene i Kappadokia solgte nydelige halsbånd i noe som kunne likne på makramé med innslag av små glassperler.Hva er den viktigste kvinnepolitiske saken i dag? var spørsmålet Aftenposten stilte 10 ledende kvinner.
Her er to av svarene: 
Hvis vi fremdeles skal befatte oss med hva den første svarer, er det bare til å riste på hodet. Jeg er interessert i innmaten, ikke innpakkingen! Jeg stor respekt for hva Asta har på agendaen. Kjernen i hva som er kvinnesak, rett til utdanning (og plikt til å bruke den vet å yte sitt beste), å bestemme over eget liv og egen kropp og fravær av vold.... og økonomisk selvstendighet gjennom meningsfylt arbeid. Likeverd og menneskerettigheter er kvinnesaker! 
Bruker vi begrepet feminisme likt? Se http://snl.no/feminisme

Se bloggen Blankens: ”DET HANDLAR INTE OM ROSA KLÄDER”
og videoen som følger med! Viktig budskap!

Kontrasten mellom konene på markedet og de unge modellene på cat-walken, ble stor!

Fabrikkeieren sa at plaggene lett holdes ved like ved å vaske dem forsiktig med babysjampoo. I steden for å kjøpe nye plagg, valgte de fleste av oss å planlegge innkjøp av babysåpe og vaske den gamle, slitte skinnjakka som har gjort jobben sin i 40 år og mer enn det.
1 kommentar:

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.