tirsdag 14. februar 2012

Mandagstema; Sett utenfra


og inn. Jeg har en litt annerledes og underlig versjon av temaet.
Det har seg sånn at jeg skal gjøre om et hybelkjøkken til bad og en kjøkkenkrok (med vegg mellom - noen trodde jeg skulle kombinere det- så kreativ er jeg ikke!)
Av sju rørleggere som jeg kontakta, viste fem sin interesse ved å komme. En snudde i døra før befaring, de andre tok mål og vurderte, litt i ulik grad. Den yngste kom med flere smarte løsninger. Han foreslo blant annet innsidefotografering av de originale rørene som ligger under støpen i kjellergulvet, for å sjekke om de er vide nok til å ta imot det som måtte komme fra oven. Jobben ville kunne reduseres til det halve hvis det var slik han hadde en mistanke om at det kunne være! Han lå dessuten på halve prisen av prisene til de to andre som syntes det var bryet verdt å gi meg et anbud!
I morges kom de og tok 'gastroskopi' av røret, og jeg ble så gla' for svaret at jeg måtte gi han som foretok undersøkelsen en klem, det er jo Valentines dag, men det huska jeg ikke da - i gledsrusen!

Dessverre tok jeg ikke noe bilde. Det burde jeg ha gjort, glemte det også i gledesrusen.... men jeg har en annen illustrasjon som viser sånn noenlunde hvordan badet kan bli med små ruter, tre vegger i hvitt og en i svart!
PS i brosjyra vises kun de hvite som eksempel til venstre for bildet av et baderom med blå vegg DS
5 kommentarer:

 1. Det høres spennende ut :) Liker mosaikk, men svart.. hehe jaja, får se hvordan du slår deg løs, så kanskje jeg blir inspirert..

  SvarSlett
 2. Å ja, jeg har det fint.
  Det er lyst om morgenen når jeg går på jobb, og fremdeles litt dagslys når jeg vender nesa hjemover igjen. Håper alt er vel og bra hos deg også.
  Klem

  SvarSlett
 3. Til lykke med nytt :-)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Spennende!
  Du viser vel bilde av den ferdige løsningen?

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!