tirsdag 15. november 2011

Our World; Ice cover the pond
Cold has come to my garden! On Monday I could walk barefooted in the grass...
Watch: http://viltogvakkert.blogspot.com/2011/11/morgenstemning.html
6 kommentarer:

 1. Så vacker dammen är med is på! Vi fick också minusgrader idag, de första för i år.

  Kram

  SvarSlett
 2. Det snur fort i vinterlandet mot nord.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Ganske spesielt at det kan snu slik på baren en uke!

  Takk for kommentar på mitt innlegg fra Gran Canaria! Moro når en kan lese om andre som har vært samme steder, men Madeira hadde hun ifølge henne selv ikke vært. Hun la igjen et svar under kommentaren din: "Nei, Randi har ikke vært på Madeira ;-) Puerto de Soller (Mallorca) har vært mitt sommerparadis i mange år. Gran Canaria har jeg reist jevnlig til i snart 25 år, så den "holmen" kjenner jeg godt. Der er Puerto de Mogan min favoritt."

  Koselig å få svar slik :)

  Forresten; kameraet mitt ble dessverre aldri funnet igjen etter at jeg glemte det på flyet, men jeg har kjøpt meg et nytt. Etter å ha vent meg til speilrefleksen ble jeg simpelthen nødt!

  Ha en fortsatt fin uke :)

  SvarSlett
 4. Din monetdamm ser alltid lika charmig ut, nu med is är inget undantag. Ja, du barfota i måndags, nu frost och is... brrr... men det är ju mer tidsriktigt då.
  Ha det fint :)

  SvarSlett
 5. Thanks so much for your lovely comment, I hope it snows for you at Christmas! Being British born I miss those frosty winter mornings.

  Christine

  SvarSlett
 6. Nydelig blåskjær i dammen med is på. Ganske spesielt for meg å finne blogg om the pond akkruat nå som jeg leser Crow lake av Mary Lawson. Der har dammen en terapeutisk rolle. Skal se om jeg finner et utdrag til bloggen min en annen dag. Foreløpig har jeg lagt ut bare ett utdrag http://sansereiser.blogspot.com/search/label/Lawson%20Mary
  Men du har kanskje større interesse av å lese gårsdagens bloggpost http://sansereiser.blogspot.com/2011/11/hvem-er-modigst-i-huset-her.html :-)))))
  Mjau fra Eldbjørg

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.