onsdag 21. oktober 2020

Ingenting er så gæ´ærn´t at det ikke er godt for noe!Dette har vært ett av de ordtakene som jeg er mest glad i. Jeg grunner ofte på hva jeg kan lære av feil jeg gjør, hvilke positive utfall noe som er negativt i utgangspunktet, kan ha. 
Det er mulig å finne det ut ved "å sondere terrenget med lupe". Ikke alltid like lett å oppdage....

Illustrasjonen er et klipp fra siden "Litt uhøytidelig om meg sjøl" under fanen over. Leste hva som står der, om igjen i dag - og jeg går fremdeles god for alt etter flere år.

Utfordringen nå er å finne en illustrasjon som treffer....

I kveld feirer jeg at det på en måte er satt sluttstrek for forbindelsen til entreprenøren som hadde ansvar for renoveringen av badet og gangen på grunn av vannskade. Jeg fikk tillit og vant  tvisten i Forliksrådet.4 kommentarer:

 1. Gratulerer med seier i forliksrådet! Høres ut som en slitsom sak! Men "ingenting er så galt at det ikke er godt for noe" får vi håpe er sant! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, vi får håpe at han sender meg fotodokumentasjon og samsvarerklæring som forliksrådet har forlanger (kanskje han ikke tok bilder under arbeidet???)hvis ikke er det fremdeles en vei å gå for meg. Det var han som via sin advokat, krevde meg for mer penger, noe jeg ikke var villig til å gå med på. Jobben er jo verken avslutta eller gjort skikkelig. Men vi vil ikke ha han inn i huset mer. Skal ta noen bilder fra badet og gangen når dette har kommet litt på avstand.

   Slett
 2. De sier at mannen snubler over samme stein.
  Jeg kunne ikke oversette ordtaket slik det sitter fast
  Hilsen til deg

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.