fredag 28. juli 2017

Ikke akkurat som Thelma og Louise,
men søsteren min  og jeg har vært på biltur og fått minner for livet! Første natt sov vi helt alene i anekset til en liten herregård ved Falun i Sverige. 
Vi klarte å kjøre oss bort i mørket, uten kart og dårlig syn...  vi tok av feil i rundkjøringa og endte på motsatt side av motorveien, så vi måtte ha hjelp hjemmefra til å finne fram, dagen teknologi er godt å ha av og til!
Gården heter Olsbacka. Her ble vi møtt av Laban en gammel labrador. Herren i huset er psykiater og har sin praksis i låven! Fruen i huset er pensjonert rektor med språk som fag, en dobbeltgjenger til min kollega Tove, både av utseende og av yrke er de like!
Haven var frodig, men været innbød ikke til å ta frokosten utendørs. Den ble servert i den gustavianske spisestua.
Nesten bare historiske roser med en utrolig nydelig duft....
Nederst i haven var det drivbenker og veksthus med  modne druer og tomater.


Morning glory er rosa i Sverige - inte dumt!


Det ble med den ene natta. Fra herskapelig i Falun til drengestua på loftet i et hus fra 1700-tallet i Boda hvor vi sov neste natt! 


Thelma og Louise
Vi opplevde ikke skuddveksling, men absolutt noe som kunne minne om det. Vi ble skikkelig skremte da en råner smalt med bilen sin. Det lød som skudd rett mot bilen vår.
2 kommentarer:

  1. Dette kommer du til å huske lenge! Så vakkert både ute og inne! Nydelig spisestue! Og blomster/roser som du elsker i flotte farger.
    Hilsen Tove/fargeneforteller

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!