tirsdag 1. november 2016

Oransje skjerf i november
Vi skriver 1. november, og mørketida er her. Klokka er satt tilbake, men likevel er det ikke lyst på vei til jobb eller hjem. Oransje skjerf - aksjonen «GLED EN som gruer seg til jul». har i løpet av natta hengt opp skjerf på ulike steder i byen, fritt for hvem som helst til å forsyne seg. Det er gaver til de som fryser i kulda som nærmer seg raskt.

Da jeg passerte torvet på vei hjem fra jobb, hang det bare ett skjerf igjen der mens det fremdeles var noen flere på rekkverket langs elva. Det varmer å se at folk engasjerer seg for en god sak.

5 kommentarer:

 1. Det var en kul grej. Lite extra pynt skadar ju inte på allmänna platser. Det är snart Jul och i år är ju Advent i november så då går den månaden fort med.
  Ha en fin mitt i veckan i morgon
  Kram Meta

  SvarSlett
 2. flott at man engasjerer seg på en slik måte også var det ganske så kult å se på i mørke nov. Det var forresten snøhvitt i Elverum da jeg kom dit i dag morges.

  SvarSlett
 3. Å så fint det var. Håper mange får varme av disse skjerfene.Takk for at du tok bilder så vi fikk se det! Ha en vakker dag! :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott tiltak - og en riktig bruk av farger. Oransje har masse følelser og empati i seg, og det er jo en varm farge. Hilsen Tove

  SvarSlett
 5. Flott tiltak.
  Godt at dei som treng det kan få noko å varme seg med, og ikkje minst godt å få omtanken.

  Fin kveld frå Anne-Mari

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!