mandag 21. november 2016

Tretoppene "vel i hus"!
Det ble noen tretopper, både til søster og meg. Noen lurte sikkert på hva vi gjorde med havesaksa i utkanten av skauholtet... men vi var jo der kun med gode hensikter! Trærne var i utgangspunktet rufsete og bar preg av å ha vokst tett. Ikke noen juletredrøm med andre ord...

Ser dem for meg pynta med lenker av små, røde hjerter....


4 kommentarer:

 1. Det var på egen eiendom eller hadde dere spurt grunneier?

  SvarSlett
 2. Hei, jeg tror det er kutta langs veien for å rydde for ferdsel. Alle trærne lå henslengt i grøfta. Noen folk hadde vært der før oss også og tatt bar! Her tror jeg det ikke var nødvendig å spørre noen grunneier, tror han/hun uansett vil være glad for at det kommer til nytte - og ikke bare råtner i veikanten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så dumt at jeg ikke leste lengre ned.

   Jeg har sett meg lei på den interiørtrenden med granspirer som bare hentes i skogen.

   Slett
  2. Hei, nei, småtrær og store trær verken klipper eller hogger jeg uten grunneiers tillatelse, disse var allerede kutta av litt brutalt med maskin nær gangstien til skolebarna. Hadde egentlig tenkt å hente juletrær fra egen skog i Telemark dette året, men det blir det ikke noe av, dessverre. Sløyfer stort juletre for første gang i livet i år, men neste år planlegges "jul på landet". Ser du virkelig har satt i gang med forberedelsene. Lykke til med resten ;:OD)

   Slett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!