fredag 25. november 2016

En fin anledning




til å spise kalkun med nydelig tilbehør i skolens restaurant "Første etasje" med gode kollegaer. Det var Thanksgiving i går...
Patrick, sjef for Restaurant- og matfag, skar opp kalkuna etter alle verdens regler. Kokkene hadde tilberedt den perfekt!




Bufféen besto i tillegg av  gulrotpurré, søtpotetkarpurré, kandisert søtpotet i biter, rosenkål med bacon, fløtegratinerte poteter, waltdorfersalat  og miksa salat pluss en fantastisk saus - og stuff. Ikke rart vi ble overmette før desserten som var to typer porsjonspaier.



Takk som byr! Det smakte himmelsk!

2 kommentarer:

  1. Du snakker om et fantastisk måltid! Er det slik dere har det på skolene?! Tenkte meg vel at dette smakte himmelsk. God helg ønskes av Tove

    SvarSlett
  2. Wow, så mykje god mat !
    Får vann i munnen og blir reint misunneleg.

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.