mandag 12. mai 2014

BSW spring- summary
The first to respond was Gunilla who had a wonderful walk in her surroundings. In the forrest the ground was covered by white wood anemones and yellow daffodiles under the oak trees in Nuuksio National Park. This is really a perfect example of spring atmosphere.

Grandma´ Anne walked with her cat, but bitterly regretted that choice of companion after a short time. Both had experiences they could well have done without. Which? It is indeed easiest to find out by clicking here. Grandma´needs help to find the name of a plant. Who knows?

Det var bare turgåere som forstår norsk denne våren, så hvorfor skrive på engelsk?
Maly hadde med seg to tobeinte og en firbeint på tur i fjellheimen. Vi bor i et fantastisk land med uberørt natur som er så vakker at vi av og til råker opp for beskrivende ord. Høye, snøkledde fjell i det fjerne, blanke vann og rustrødt dekke under hvite bjørkestammer, mer norsk kan det ikke bli.
Det ble en fantastisk helgeglede og en fin oppsumering på Mandagstema. Smart å slå sammen innlegg til flere oppfordinger.

Tove tok turen i kulturhistoriske omgivelser på Oldtidsveien gjennom Stover og på en sti som har vært brukt i århundreder av pilgrimer på vei til Nidaros. Og Tove deler gjerne sin kunnskap med andre og inviterer til og med på tur. Å kikke på innlegget hennes gir en god forberedelse på hva en har i vente.
Ingun er sist ut - og på sykkel sammen med mannen. Landskapet de tar oss med til, er et av de flotteste kulturlandskapene vi har i landet vårt, store åkerlapper med lysgrønne spirer, flekker med busker og trær rundt gårder som drives og som er forlatte. Her er gårdsveier få kjenner til, og strender det knapt finnes maken til. Over er det hele nydelig blå himmel fylt med store, hvite skydotter. Det er vår!

Det er flott å kunne dele dette med andre som fysisk ikke var ute på tur denne dagen, søndag 4. mai. Det blir ny tur i løpet av sommeren der alle er hjertlige velkomne til å delta. Følg med på informasjonen øverst til høyre i margen. Der vil datoen publiseres så snart den er satt. Kom med ønsker! 
Målet mitt er først og fremst å få alle bloggere vekk fra skjermen og ut i naturen. Vi beveger oss så altfor lite.

3 kommentarer:

 1. Heisann så nydelige vår bilder du deler med oss :)
  Ha ei fin uke.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Flott at du samlet disse opplevelsene. Du er kjempeflink!
  Du ba oss komme med forslag til dato for neste tur, og ettersom jeg tar meg fri mesteparten av sommeren, kan jeg nesten uansett gå på tur, og det gjør jeg også mye på sommeren uansett. Håper mange vil delta, turen behøver jo nødvendigvis ikke være veldig lang, hvis man ikke orker. Takk for at du utfordrer oss. Hilsen fra Tove

  SvarSlett
 3. Kjekt å få rekken samlet.
  Klem
  Mormor

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.