Bolo: honningkake med mandler og nøtter - og tangeriner
Poncha: rom, honning og sitron
Espada: sverdfisk med stekt banan
Espetada: marinert oksekjøtt
Acorda: suppe med egg og brød
http://nancy.portugalguiden.no/blog/2011/01/20/suppe-for-kalde-dager/
og vi spiste gresskarsuppe:
60 gr usaltet smør 2 stk løk, hakket 750 gr gresskar, delt i to uten skall og frø, delt i biter på 2 1/2 cm 1,5 liter kyllingkraft salt pepper
2 stk eggeplommer
1,25 dl kremfløte
2 ss sitronsaft, nypresset
2 ss koriander, frisk finhakket
|
Oj,oj så meget gott
SvarSlettkram
Espada og espetada! Nam nam! Jeg lærte å elske marakuja juice på Madeira. Det gikk mange år før jeg fant juice av pasjonsfrukt i Norge og kjente at det var samme sak :-)
SvarSlettHello Nina! Sent you long Email @ gmail.com. Perhaps you don't go there every day to pick up the mail! In comment we usually don't send long text. I wanted to let you know how much I enjoy your blogs! Love: Julia/bb :)
SvarSlett