onsdag 7. mars 2012

Tradisjonsrik mat fra Madeira




Bolo: honningkake med mandler og nøtter - og tangeriner


 Appelsinkake



Poncha: rom, honning og sitron



Espada: sverdfisk med stekt banan



 Espetada: marinert oksekjøtt




Acorda: suppe med egg og brød
http://nancy.portugalguiden.no/blog/2011/01/20/suppe-for-kalde-dager/

og vi spiste gresskarsuppe:

60 gr usaltet smør
2 stk løk, hakket
750 gr gresskar, delt i to uten skall og frø, delt i biter på 2 1/2 cm
1,5 liter kyllingkraft
salt
pepper

2 stk eggeplommer
1,25 dl kremfløte
2 ss sitronsaft, nypresset
2 ss koriander, frisk finhakket























3 kommentarer:

  1. Espada og espetada! Nam nam! Jeg lærte å elske marakuja juice på Madeira. Det gikk mange år før jeg fant juice av pasjonsfrukt i Norge og kjente at det var samme sak :-)

    SvarSlett
  2. Hello Nina! Sent you long Email @ gmail.com. Perhaps you don't go there every day to pick up the mail! In comment we usually don't send long text. I wanted to let you know how much I enjoy your blogs! Love: Julia/bb :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.