lørdag 6. april 2019

Farlig hullDette skjedde meg forrige uke, "vipps så var jeg vekk- gått under jorda", og det fikk noen større konsekvenser enn hva jeg kjente til umiddelbart.
Har nå i flere dager gått med stiv nakke. Jeg fikk mest sannsynlig en liten sleng i fallet. Det går bedre nå, men fremdeles har jeg problemer med å snu hodet til begge sider. Tida leger det nok!
Det er veldig viktig at fortauene er trygge å ferdes på. Å slå av en hyggelig prat med en kollega på vei til jobb bør ikke ende i et hull!


Det hjelper å si i fra!

4 kommentarer:

 1. Huff! Her fikk du deg nok en skrekk. Jeg tråkket i et hull i fortauet for noen år siden, for hodestups framover, tok meg for med venstre arm, men ble liggende fortumlet og se meg om. Det var i første omgang pinlig! En ung mann kom og dro meg opp igjen. Det viste seg at jeg hadde forstrukket sener i skulderen, bristet skulderbladet og skulderen hadde vært ute av ledd. Kanskje den unge mannen dro den på plass igjen? Jeg fikk store smerter med det resultat at jeg måtte ha hjelp til å kle på meg i lengre tid. Hull i fortau er farlig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, ja, det er altfor lite ansvarliggjøring mtp vedlikehold. Håper du er helt bra igjen nå.

   Slett
 2. Dette kunne gått mye verre, men det er ikke noen spøk med en "nakkesleng"! Synes du bør gå til lege og til en osteopat selv om du er bedre.
  God bedring og god søndag ønskes av Tove

  SvarSlett
 3. Hei, får se over helga. Det blir litt bedre dag for dag. "Knaser" litt, men sånn blir det vel uansett med åra, er ikke like smidig i ledd som en 20-åring lenger.

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!