søndag 18. oktober 2015

Søndagstur på Bjørnestien i Bjørndalen
Dette er min første tur til Bjørnestien som ble anlagt i sommer. Dyra er skjært ut i tre av Jordan Anderson. Det har blitt en flott opplevelse både for barn og voksne på tur i marka.
Det krydde av folk og hunder - mange hadde samme plan for denne strålende søndagen som oss.
Det er ikke lov til å klatre på figurene, men mange små lot seg likevel friste. De står så innbydende langs stien. Noen er det litt vanskeligere å komme fram til, for de har tatt plass oppi trærne som denne bjørnen som har lagt seg for å hvile eller ugla som speider utover og sier hu uuuuuuuuu......En stor ørn har full oversikt fra toppen av et merkelig tre.
Skogens små gnagere fant vi også en del av, heldigvis ikke attraktive for den dansk, svenske gårdshunden vår!
Stien skal forsynes med nye dyr etter hver, så det blir nesten som å gå på oppdagelsesferd i tida framover.

Det var så tett i tett med folk at jeg måtte stå i kø for å fotografere - alle bildene er "snapshots" tatt med mobilen siden speilreflekskameraet ble tatt med uten kort! Får heller ta turen en gang til på en "uværsdag" og bruke tid på å finne de rette utsnittene...
De siste bjørnene så langt, og vi er tilbake ved starten nær 2. dam i Fredrikstadmarka. En liten bjørnunge skjuler seg i tresammen bak binna til stor begeistring for de små i følget.

3 kommentarer:

 1. Nyydelig høsttur i vakkert vær. Tenk så morsomt for de små, med alle disse treskulpturene av skogens dyr! Ha en fin ny uke:)

  SvarSlett
 2. Dette så hyggelig ut :-)
  Hvor ligger dette, og er det åpningstider ?
  Bor i Halden, og har endel barnebarn...

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig flott både for barn og voksne! Fikk lyst til å ta en tur selv. Er sikker på at dette blir mektig populært.
  En fortsatt fin høst ønskes deg av Tove

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!