søndag 18. januar 2015

Hjem til en fornemmelse av vår
Vi var på Lia i Telemark torsdag - og over heia var det et eventyrlig vinterlandskap. Jeg tok en del bilder, men siden kabelen fra kameraet til datamaskina er ødelagt, får jeg ikke lasta dem over akkuart nå.
I dag er det vår i lufta i lavlandet, og det er bare å prise været med en liten spasertur i nærområdet.
Det nærmer seg siste søndag i januar - og første månedlige Blogger´s Sunday Walk i anledning Friluftsåret 2015. Jeg håper så mange som mulig vil ta seg en tur ut uansett vær og foreforhold for så å lage et blogginnlegg og linke seg opp mot min blogg ved å legge igjen adressen i kommentarfeltet på bloggen min under mitt innlegg. Det kan gjøres hele uka - egentlig når det måtte passe hver enkelt, men det mest praktiske er å gjøre det før neste Blogger´s Sunday Walk! Det er vinterens Blogger´s Sunday Walk 15. februar.
Da gjør jeg som vanlig, lager et oppsummeringsinnslag på bloggen min noen dager etterpå.


GOD TUR...
1 kommentar:

  1. Håper så mange som mulig blir med på søndagsutfordringen. Får trosse vær og vind den aktuelle dagen. Ikke lenge igjen altså.

    Fine bilder du deler, og så har dere rene vårstemningen. Kaldt her, og lite snø i forhold til Myrkdalen jeg så på nyhetene hadde omtrent snødd ned.

    En liten hilsen i natten og ha en fin uke.

    Varm hilsen fra nord.

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!