lørdag 10. desember 2022

Strikkefestivalen

Kjære Viola, skal prøve å ta opp tråden med bloggen igjen, takket være din henvendelse.

Livet mitt ble snudd på hodet for omtrent to år siden - og etter det har mye forandra seg, og bloggen er rett og slett forsømt.

Jeg tok noen bilder på strikkefestivalen, og jeg selv har også starta på restegarnprosjekter. Ønsker å være litt mer miljøbevisst og grønn, så her i huset er det mer eller mindre kjøpestopp for materielle goder.

Da jeg nettopp arkiverte bildene fra Strikkefestivalen fra min Instagramkonto, forsvant dem. Skal prøve å finne dem igjen - men enn så lenge må du nøyde med med et bilde av et av mine restegarnprosjekter.

Inngangen til den store utstillingssalen

Carol på stand. Carol selger ull fra egne sauer.

Bildene som forsvant var av nydelige jakker strikka av

 Sidsel J. Høivik.


Jeg hadde mye triplex-garn i ulike tykkelser, nå er det bare litt igjen. Det ble en deilig hals-tube, pulsvarmere, knevarmere, leggvarmere og pannebånd. Alt er blitt flittig brukt i kulda vi har i disse dager her. Alt ligger på praktfulle saueskinn jeg har kjøpt av Carol. De skal trykkes på med tradisjonsrike motiv og bli julegaver til barn og barnebarn.
Og prosjektene har fortsatt, men det får bli et nytt innlegg!



3 kommentarer:

  1. Å ja, jeg er glad du er tilbake ... takk for velkomsten og bildene av markedet og ullhåndverk ... elsker benvarmerne ... de nydelige fargene og de fantastiske Fair Isle-mønstrene ... mine nøyaktig. Jeg liker det veldig godt.
    Jeg er for tiden opptatt med symaskinen...jobber med et nytt prosjekt...og har mange flere på hjertet.
    Og vi har snø her - noe som gjør meg glad - fuglene er opptatt ved fuglebrettet og kanskje jeg får frem skiene en "liten" runde.
    Ja, livet løper og vi løper med det, livet forandrer seg og løper raskt... vi må passe på at vi følger med, at vi gjennomfører våre ønsker - gjennomfører dem selv - nei, ingen vil ta det fra oss. Vi må forme livene våre selv.
    La oss gjøre det! Yes!
    Vi prøver å ikke la livets motgang stoppe oss.
    En stor klem til deg.
    God advent og strålende hilser.

    SvarSlett
  2. Ja, absolutt. Ha fine førjuldager ...

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har problemer med å kommentere med navn hilsen Vist og vakkert!

      Slett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.