lørdag 20. august 2016

Det nærmer seg
Disse solsikkene har frødd seg sjøl i rosebedet. Hadde ikke hjerte til å fjerne dem under lukinga på forsommeren. Nå står de der og lyser opp til stor glede for den som jobber. Det nærmer seg slutten på forberedelsene til elvesingelstiene. Her fra sti 3!
Jeg rensa også fjellet for gress og røtter, så enda en haug "avfall" vokste seg stor rett før regnet kom... Det skal bli flott å få det ryddig rundt drivhuset.


Sånn så det ut før steget og spataket ble tatt... og det rare er at to av de små, hvite steinene som jeg hadde lagt klare til å bli med i elvesingelstien, nå er sporløst blitt borte. Først ble den kritt hvite steinen vekk, men jeg fant den igjen litt lenger nede på fjellet. Jeg la derfor alle steinene nede i en kløft for å unngå at flere ville trille bort - i dag er begge de hvite steinene borte! Merkelig! Hva eller hvem er det som samler på hvite steiner? Gjør fugler det?

2 kommentarer:

  1. Kanskje feer samler på hvite steiner?
    For en energi du har! Hvordan går de med ryggen når du holder på slik hele tiden? Hilsen Tove

    SvarSlett
  2. Heisann.... ja, si det... kanskje feene tar dem. Jeg har hørt om magiske steiner ....en hemmelighet, jeg har også tatt stein! Mer om det senere....

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.