lørdag 16. oktober 2021

Å stoppe


På lufteturene med gårdshunden Spot blir det mange stopp, han vil blant annet stoppe for å spise gress i grøftekanten som her på vei hjem fra båthavna.

Han har heller ikke helt stoppa å spise hull i sokker og pledd. Det skjer når han kjeder seg og ikke får oppmerksomhet. Heldigvis er det sjelden. Denne sokken spiste han hull i som valp. 

Det å stoppe hull er ikke lenger så vanlig, men når sokkene nesten er nye, er jeg ikke villig til å kaste dem, så da blir det å stoppe hullet. Det trengs ikke gjøres kjedelig som før i tida. Her har jeg sydd en morsom blomst i stedet for tradisjonell vevsøm.

Jeg har tatt vare på både stoppesopp og spesial-stoppegarn fra mamma sin tid.


4 kommentarer:

 1. Fin måte å stoppe sokker med små hull på! I dag deler jeg en romantisk kjærlighetshistorie på bloggen min!:) Ønsker deg god helg!

  SvarSlett
 2. Med oppfinnsomhet og dyktighet har du løst hullet. Jeg leste at hunder kommer i ugagn når de kjeder seg

  SvarSlett
 3. Inte så kul när valpen tror att en socka är hundgodis! Då får man ta fram nål och tråd och stoppa hålet så att sockan blir användbar igen.
  Ha det gott!

  SvarSlett
 4. Nå er han ikke noen valp lenger, så dette må du sette en stopper for. Men gøy måte å reparere sokken på! En god søndag ønskes av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.