søndag 26. juli 2020

Fluga"Immovable" var utfordringen på Illustration Friday som jeg deltok på i sin tid. Det er en flue som har vært så uheldig å blitt fanget i klister på et vindu og er ikke lenger i stand til å komme seg noe sted... Så det er altså gjenbruk for meg denne gangen i Gemsweekly.
Teknikken er digital, Flash, som nå er gå ut av bruk!
Den finnes som mange andre illustrasjoner under fanen 
Og det må være en usedvanlig fluesommer i år. Så mange fluer har vi aldri sett i Lia som sist uke. Da er fluefangeren god å ha:
6 kommentarer:

 1. Inte så roligt att vara fluga och bli fångad av en flugfångare! Men å andra sidan tycker vi inte om att ha flugor surrande omkring oss. Där jag bor har vi just inga flugor ännu så länge. Ha det gott!

  SvarSlett
 2. Oj, så många flugor! Här hemma har jag knappast sett en enda. Har försökt att locka dem till mig. Men visst är det skillnad mellan stad och land .
  Minns dessa klisterband som flugfångare från barndomen. Och visst gjorde de nytta.

  SvarSlett
 3. Den digitala flugan är riktigt fin tycker jag, nästan roligare än den äkta varan. Å så märkligt att ni har många flugor hos dig, här är det raka motsatsen. Men tur för dig, du hade ju några att välja på där;-)

  SvarSlett
 4. Vilka underbara bilder på flugor ( som egentligen inte alls är så trevligt att ha ;) Och att fånga dessa på bild är bra gjort då dom inte gärna sitter kvar när man kommer i närheten :) Tack för att du är med
  KRAM

  SvarSlett
 5. Som tur är är det hos oss inte så mycket flugor i år, mer mygg!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.