søndag 2. august 2020

Bar



I slutten av juli var hele familien i Lia, Telemark. Der går vi ofte på tur i skogen eller på fjellet, men for små føtter kan det av og til være litt slitsomt. På hjemveien fra Øyvann som vi aldri kom helt fram til, hadde vi en konkurranse for at veien ikke skulle virke så lang. Det var om å gjøre å ta bilder av ting som starter med bokstaven B.  Laget som vant, hadde over 51 poeng. Her er ett av bidragene mine: bar.




12 kommentarer:

  1. Vilken god idé men en tävling på bokstaven B.
    Och en fin bild blev det också.

    SvarSlett
  2. Vilken jättefin bild och en himla rolig tävling. Å intressant igen är här att det bar som du visar heter "barr" på svenska.

    SvarSlett
  3. Så flott bilde og så fin måte å gjöre en lang tur kortere på. Så atter en gang det svenske og norske språket som utvider og gleder; bar på norskt og barr på svensk Deilig er jorden ikke sant sånn sett ikek sant?

    SvarSlett
  4. Så fint bilde og så fin måte og få en lang tur bli kortere. Det norske og svenske språket gir utvidelser, bar på norsk er barr, Deilig er jorden på den måten ikke sant.
    Kanske har du kommentaren, men jeg tester igen :-)

    SvarSlett
  5. Jag kan nästan känna doften från din bild! Det doftar skog!

    SvarSlett
  6. Det var väldigt kul ide att ha en tävling så vägen inte kändes lika lång. När jag hör att ni använde bokstaven B så tänker jag på Galenskaparnas berättelse "Bara ben". Där börjar alla ord på "b" och den är så kul. Du kan se den här: https://www.youtube.com/watch?v=foj9TYpWAlU

    SvarSlett
  7. Härlig bild på granbar.

    SvarSlett
  8. Vacker bild och doften av barr känns ända hit
    Tack för att du är med och delar dina fina bilder och tankar om veckans ord
    KRAM

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.