søndag 23. juni 2024

Men nå er jeg i gang igjen!

 


For n´te gang har sommerfuglbuskene mine ikke tålt vinterkulda, men heldigvis har jeg vært smart nok til å ta frø! Nå er de sådd - og jeg får vente tålmodig på at de spirer. Jeg har prøvd det før, og det går nok bra denne gangen også. Det gjelder å ha frø på lager, for kalde vintre vil vi nok få flere av framover.



Nå er haven vill og vakker! Det er jo opprinnelig en haveblogg.

 


Haven likner snart Den hemmelige haven, forsømt og overgrodd som den er blitt! Jeg trodde jeg aldri kom til å være så travel som pensjonist, men tida strekker absolutt ikke til verken have eller blogg. Rosene ved kjøkkenterrassen har klart seg godt i vinter ... og blomstrer vakkert og dufter himmelsk nå. Peonene ved inngangen har blomstret enormt. Det har derimot ikke dem i bedet. Rosene på Eiriks plass ved dammen har frosset i midtvinterskulda og trenger en sesong på å komme til hektene igjen. Dessuten har rådyrene vært her og forsynt seg av nye skudd. Jeg har forresten starta å ta bort gresset der for å slippe å klippe. I fjor sommer var det bare brunsvidd, noe det er sjanse for at det vil bli denne sommeren også. Måtte ta en pause i dette arbeidet på grunn av alt regnet den siste tida .... før sol og varme slipper til igjen!




Jeg gir meg over...

 


Det er helt utrolig.... "hver eneste bok" jeg leser, innholder ordet NÆRVÆR ser det ut som om.
Trodde aldri denne spesielle samlingen av ordet skulle ta sånn av. Allerede på side 10 dukker ordet opp i Kate Mortons bok Hjemkomst. Det er nesten helt uvirkelig. 


tirsdag 11. juni 2024

Nærvær i Drømmehjerte

 



skrevet av Cecilia Samartin.