tag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post6428042095983680463..comments2024-03-12T13:05:08.483+01:00Comments on Vilt og vakkert: SlåpevinVilt og vakkerthttp://www.blogger.com/profile/00688296268646190784noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-23626888308264545902009-10-13T12:25:36.678+02:002009-10-13T12:25:36.678+02:00Hei
Ja det heter visst 3 til 5 år. Lenge å vente, ...Hei<br />Ja det heter visst 3 til 5 år. Lenge å vente, spørs om den blir så gammel:-)bacchushttps://www.blogger.com/profile/15233366086263286961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-78632296990512809212009-10-12T22:51:43.090+02:002009-10-12T22:51:43.090+02:00Ja, hva kan ikke tilfeldigheter og blogging gi av ...Ja, hva kan ikke tilfeldigheter og blogging gi av resultater... var det 3 år flaskene skulle ligge?<br />Jeg bor nok her da også, så stikk innom med ei flaske du!Vilt og vakkerthttps://www.blogger.com/profile/00688296268646190784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-1395137099054340572009-10-12T21:00:49.360+02:002009-10-12T21:00:49.360+02:00Ok Takk for svar.
Jeg satte vinen alikevel, snart ...Ok Takk for svar.<br />Jeg satte vinen alikevel, snart 2 uker siden nå. Kjøpte meg en bok om vinlegging selv å der sto den samme oppskriften.<br />Jeg skal gi beskjed om hvordan den blir. <br />Kanskje du kan få en flaske, tror ikke vi bor så langt unna hverandre he he :-)bacchushttps://www.blogger.com/profile/15233366086263286961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-69745046201175326172009-10-04T15:18:40.174+02:002009-10-04T15:18:40.174+02:00Heisann!
Jeg har ikke klart å finne igjen den fø...Heisann!<br /><br /><br />Jeg har ikke klart å finne igjen den første oppskriften. Kommer kanskje over den en dag.<br />Tror ikke det skal være gjær i vinen - bærene gjærer selv. Så har jeg skrevet om hvordan sukkeret tilsettes. Håper det er mer informativt nå.<br />Jeg er ingen vinlegger,så jeg garanterer ikke kvaliteten på resultatet. Fint med tilbakemelding!Vilt og vakkerthttps://www.blogger.com/profile/00688296268646190784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-48916115395357755962009-09-27T13:56:34.487+02:002009-09-27T13:56:34.487+02:00Fint da venter jeg med å sette.
Har plukka 9 kg Hv...Fint da venter jeg med å sette.<br />Har plukka 9 kg Hvalerslåper, Vesterøy-slåper :-)bacchushttps://www.blogger.com/profile/15233366086263286961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-17171407599945824882009-09-27T10:14:19.926+02:002009-09-27T10:14:19.926+02:00Skal svare dere straks jeg har oppskriften tilgjen...Skal svare dere straks jeg har oppskriften tilgjengelig. Har skrevet den av fra en gammel bok en gang for lenge siden. Ma lete etter boka!Vilt og vakkerthttps://www.blogger.com/profile/00688296268646190784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-59673046672702478482009-09-26T23:43:21.320+02:002009-09-26T23:43:21.320+02:00Hei
Skal det ikke være gjær i vinen da?
Ser at det...Hei<br />Skal det ikke være gjær i vinen da?<br />Ser at det bare er gjæringsaltbacchushttps://www.blogger.com/profile/15233366086263286961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-30304498589959026552009-09-26T12:14:25.076+02:002009-09-26T12:14:25.076+02:00Hei
Takk for oppskrift på slåpevin.
Et lite sitat...Hei<br />Takk for oppskrift på slåpevin. <br />Et lite sitat fra oppskriften her:<br />"2. og 3. gang etter en uke hver, 700 g"<br />Menes det 700g sukker og 3,5 dl vann 2 ganger til med en ukes mellomrom mellom hver?bacchushttps://www.blogger.com/profile/15233366086263286961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741834507495829296.post-51792574350461360472009-09-24T22:43:44.209+02:002009-09-24T22:43:44.209+02:00Wow! Slåpevin, så spennende. Skriver ned denne opp...Wow! Slåpevin, så spennende. Skriver ned denne oppskriften. Blir kanskje å prøve den neste gang....https://www.blogger.com/profile/01736681834548351872noreply@blogger.com