fredag 30. oktober 2015

Tyrkisk Kaymaklı Poğaça; en fristelse for ganen

Materialer:
1,5 dl fløte
1 ss margarin ved romtemperatur
1 ts sukker
1/2 kopp maisolje
1 eggehvite
Salt (i henhold til mengden av saltinnholdet i osten)
En pakke (10 g) tørrgjær
Mel
Into :
100 g fetaost eller cheddarost
Persille
på:
Eggeplomme
Sesamfrø, svart spisskummen, etc. .
Forberedelse :
Bland fløte, margarin, sukker, gjær til heving
Tilfør mel gradvis for å oppnå en glatt pasta.
Deigen er uthvilt for 10-15 min .
Fyll;  Bland revet ost og hakket persille.
Forme deigen i  ca, 20 stykker store som valnøtter.
Legg fyllet i midten.
Legg dem på et stekebrett.
Pensle med eggeplomme og sesamfrø, svart spisskummen, osv.
Forvarmet ovn ved 190-200 grader i 35-40 minutter for steking (som kan variere avhengig av ovnen).
Merk :
Du kan bruke ulike materialer for fyllet.

Kaymaklı Poğaça

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.