mandag 30. desember 2013

Juleskinke på en seng av rotfrukter




Jeg er sikkert ikke alene om å være lei ribbe, medisterkaker, pølse og surkål lenge før jula starter. Da er det deilig å komme over oppskrifter som setter litt ekstra piff på julematen, litt annerledes tilbehør og krydder med en aroma som hører hjemme fjernt fra våre breddegrader.
Dette er en slik oppskrift!
Jeg har lagt til søtpotet i rotfruktblandinga og brukt stekt juleskinke (på 4,7 kg som det tok 6 timer å steke!!!!)
Persilla er fra eget drivhus.... ikke verst!





http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/juleskinke-med-ovnsbakte-rotgronnsaker





2 kommentarer:

  1. Nam! Bakte rotgrønnsaker er toppers! Og juleskinke!
    He-he. Jeg henter persille i krukka på verandaen ennå, jeg ;-)
    Godt nyttår om vi ikke sees :-D

    SvarSlett
  2. I am a vegetarian, but I certainly appreciate the care and intention you put into creating a delicious meal. I hope you enjoyed it with others in good health! Thanks for sharing the love up-close with I Heart Macro… wishing you a very happy New Year:-)

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!